söndag 4 oktober 2015

FRÅN HELGEN

 Soffan kom inte som lovat, framflyttad
leverans en vecka. Så fåtöljen fick stå här
ensam.

 Inget inlägg i torsdags, kommer troligen och
dra ner på bloggandet lite, tiden vill inte
riktigt räcka till. Tror många känner igen sig.

 Var på ÖoB i fredags där köpte jag två små
lyktor, tanken var och hänga dom ute i ett
träd. Här blev det inne istället.

 Dekorerade med nypon.

 Åkte egentligen dit för och köpa glödlampor,
gillar den här tonade koltrådslampan.
Själva hållaren kommer från Louise Interiör.

 Några kvistar björkris var helgens
bordsdekoration i uterummet.

Nu tror ni väl snart jag är sponsrad av ÖoB,
det är jag såklart inte. Men köpte tvål också
till gästtoan, gillar flaskorna.
Ha en fin söndag och vecka
Kramar
AnnaMaria




35 kommentarer:

Hannis sa...

Fåtöljen kan du skicka hit med expressbud!
Så himla snygg.

Jag har också dragit ner lite på mitt bloggande.
Det kommer och går det där med tiden.
Det viktigaste är ju att det känns kul=))

Kramen Hannis

Helena sa...

Så vacker fåtölj. En prydnad i sig där den står. En plats att sitta och må gott i. Jag känner igen mig i det du skriver. Man hinner inte allt. För mig har det blivit mindre tid på instagram av den anledningen. Önskar dig en fin söndag. Kram

Anonym sa...

Wooooo,så otroligt vackert med Höst inne ♥ ...
/Kram finaste

Pst...Känner igen mig & just nu trasslar min Artisteermall/Designen så är riktigt less,men...Jag jobbar på en egen design & hoppas hihi

Annika Christensen sa...

Mycket fint du bjuder på. Jag vet precis vad du menar. Jag hinner göra inlägg men inte alltid kolla runt.
Allt gott
Annika

Fågel Blå sa...

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh så fina bilder!
Underbara!
Häslig Söndag tll dej!
Kram Kathrine

It's me sa...

Beautiful autumn in your hone.....have a Nice sunday love Ria x

House and Garden by Bia sa...

Härliga och fina höstbilder du fått till ;))...gillar särskilt den med bordet, soffan och kvistarna....oj ska du dra ner på bloggandet...kommer nog att sakna dina fina inlägg ;)).....hur ofta blir det nu då ??...jag är ju en så vemodig person, haha....när bloggerskor försvinner eller drar ner på bloggandet, känns det som man förlorar en vän nästan, hihi...men förhoppningsvis finns du kvar i bloggvärlden ;)))...ha en fin höstdag, vännen!
Kram bia

Erikslundsliv sa...

Tiden!! Var tar den vägen?
Fåtöljen är så fin, förstår dock att du väntar med spänning på soffan. Nu är det höst inne och ute och man vill pynta och pyssla överallt.
Instagram är ju snabbare än bloggandet och mer direkt på något vis, det blir nog ett blogginlägg i veckan ungefär för mig. Det får räcka så blir det lite mer Instagram istället. Vi ses ju där också, eller hur?
Trevlig söndag!
Kram, Ann

lisashus sa...

Den fåtöljen är verkligen läcker! Ja, nu behövs glödlamporna igen, med allt ljus man måste tända, tidigare och tidigare!
Söta ljuslyktor! Tvålar kan man väl aldrig få för mycket av! Fina flaskor! SJälv har köper jag mina på Rusta - de har numera från Savon de Marseille, till bra priser.
Ja, tiden räcker inte till ibland till allt man vill göra!
Kram
Lisa

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, det känner vi igen, att tiden inte räcker till till allt man vill göra. Jag har ju dragit ner på mina ambitioner när det gäller bloggandet. Jag har vägt fram och tillbaka och kommit fram till att jag skulle sakna det för mycket om jag slutade helt så jag fortsätter men hinner inte läsa allt. Däremot hinner jag titta på bilder!
Och jag har samma tvålflaskor från ÖoB! Dom är så snygga, där har man fått till det. Dom som kommer hit tror att jag varit och köpt nåt svindyrt nånstans! Så icke! Snygg budget säger jag då!
Söta lyktor, jag får tydligen ta mig en sväng jag också!
Krama

Hanna sa...

Så fina bilder du bjuder på!

Sabelhagens Olivlund sa...

Trist med väntetiden på soffan. Mysigt du har det, gillar lampan. Och tvålflaskorna från ÖB var riktigt snygga, det var längesedan jag var där. Det blir mest Rusta för oss, ligger bättre till:)
Inte lätt att hinna med allt man vill, jag tycker det är lite mysigt att sitta i soffan på kvällarna och göra inlägg och läsa bloggar. Men det där går ju upp och ner.
Ha det gott
Kram Maria

Jenny sa...

Den som väntar på nåt gott ... Vilken känsla att vänta på en ny soffa. Jag bloggar bara när jag känner för det, ingen press att det ska vara visst antal eller så, det blir som det blir, och den som vill får läsa. Vad kul att öob har så fina saker, det är ju alltid trevligt när man hittar finsaker på billiga affärer, jag handlar en del på rusta faktiskt men öob är sällan jag är på. Kanske får lägga om shoppingrutten ...

Trevlig kväll, kram

Vardag och flärd sa...

Attans att inte soffan kom, men nu har du något att vänta på igen!
Jag har också de där tvålflaskorna, köper mina på Klädkällaren.
Sen jag fick barnbarn tycker jag inte att jag har tid att blogga och det har tydligen du också upptäckt. Jag tänker inte sluta och det hoppas jag verkligen inte du heller gör!
Ha en ny bra vecka, vännen!
Kramar Eva

Margareta sa...

Så vackra bilder!Tänk så fint med bara en björkriskvist.Och fina lyktor.Ljuslyktor och lampor kan väl aldrig bli för många av...
Jag gillar också dom flaskorna och innehållet är bra också.Du har laddat ordentligt.
När man väntar på något,man beställt,kan ju tiden kännas lång.Men annars går det med raketfart...Inte hinner man med allt man önskar och nya saker kommer till.Så är det nog för många, att tex. bloggandet får bli lite glesare.
Ha det så bra i nya veckan!
Kram Margareta

Mycket annat & lite betong sa...

Typiskt med uppskjuten leverans...när man väntar så.
Så söta lyktor, ÖoB har många bra saker. Tvålen ska jag titta på.
Hos mig blir det också glesare mellan inläggen.

Kram Agneta

Frida sa...

Så snyggt, gillar både tavlan, lampan och fåtöljen. Det passar väldigt bra tillsammans :)
Ha en fin vecka!
Kram Frida

hemma hos lilla mej sa...

Så snyggt och mysigt du har fixat .Ja Öb har mycket smått och gott .Så söta lyktor med lite piff.Tvålen var också läcker med dom lite höstiga flaskorna .Ha en fin vecka .Kramar Rita

Hajan sa...

när masn skrållar bilden, ser det faktiskt ut som glödlampan
tänds och släcks.
Fiffigt.

Rost och rädisor sa...

Så höstfint hos dig! Tänk vad ett par lyktor och några grenar kan bli snyggt när man har öga för det.
Ha det så gott
Anette

Anna sa...

Så fina både lyktor o flaskor och så fina bilder ! Precis som rost o rädisor säger ...så snyggt och enkelt med en gren när man har öga för det , hos mig skulle det se ut som "skräp " ;) har INTE öga för det , förhoppningsvis lyckas jag med nåt annat :) kram Anna

Min plats i solen sa...

Härliga bilder du bjuder på och du,blogga när du har tid och lust. Vi finns här, det vet du och bloggandet ska vara lustfyllt och fritt från måste och dåligt samvete.

Ta hand om dig.♥

Kram Lotta

nillashalsaharmoni sa...

Vackra bilder som alltid! Fåtöljen och tavlan är superläcker! Ja, det där om tid har jag skrivit mycket om...att använda sin tid med omtanke och lust! Bort med alla måsten!
Önskar dig en fin höstvecka!
Kram, Gunilla

Blommiga Rutan sa...

Hej! Så läcker din fåtölj är. Trist med soffan, men så är det ofta med leveranser, tar nästan alltid lite längre tid än utlovat...
Väldigt söta och dekorativa lyktor du hittat!
Jamen, det är ju så det är, tiden räcker inte alls till , tyvärr . Instagram är ju så mycket lättare och snabbare att hinna med. Har ju även Webbshopen som tar mycket tid att sköta, ja, önskar att veckan hade flera dagar.
Är roligt att du inte slutar blogga, en gång i veckan är ju lagom, eller hur?
Ha en fin vecka
Kramar Anncathrine

Meta sa...

Haha allt gör inte innehållet. kan också köpa flaskor för utseendets skull är det som är inuti bra så dubbel glädje.
Hösten kan verkligen vara fin både färgrik och mer stillsam. Njuter av dina bilder. Jag gillar ju att skriva och har bloggen som en dagbok så Instagram är inget för mig men man vet aldrig Visst kan jag leva med ett inlägg bara du inte slutar jag trivs så bra hos dig
Ha en bra vecka
Kram Meta

HWIT BLOGG sa...

Mot ÖoB med andra ord! Jättefina lyktor och de där tvålarna har jag köpt på netto förut, just den Bergamott doftar ljuvligt! Snyggt med fåtöljen där i sin enkelhet och ditt uterum är så mysigt, gillar allt där!
Ja det är en sann fröjd att kika in till dig...tiden och bloggandet är en kamp. Mycket man vill men man får prioritera annars blir det bara en press, gör det i din takt nu...vi finns här när du har tid :)
Kram till dig,
Titti

Unknown sa...

Åhhh...så den ble forsinket. Desto gladere når den kommer da :) Du har en vedig flott lenestol og nydelig med det bjørkeriset. Veldig flotte bilder.

Synd å høre du kommer til å blogge mindre- men du er her og det er godt :)
Ja jeg skjønner deg godt...det gjør jeg. Det tar noe tid og om det blir stress da blir det feil. Blogg skal være kos :) og da må det justeres hvor aktiv man er i perioder.

Ønsker deg fine dager :)

Klemmer fra Monica

åse sa...

Fåtöljen kan flytta hem till mig för den är super läcker, hoppas soffan snart får flytta in hos dig. Mysiga höstliga bilder. ha en fortsatt fin vecka Kram Åse

Vitt hus med svarta knutar sa...

Den näst sista bilden är otroligt vacker, så fin färgskala.
Kram,
Regina

Christina sa...

Här var det fint!
Härliga höst :)

Hos Jorunn sa...

Den gamle stolen var kjempetøff!! Nå drøyer det ikke så lenge før du får den etterlengtete sofaen i hus, tenker du gleder deg masse! Veldig fine bilder, lampen med glødepære var og høstkvistene du har hentet inn var også veldig fine:)

Ha en fortsatt fin uke!
Klem Jorunn

Fröken Tindra sa...

Härliga höstiga foton!
Ha en fin helg!
Kram!

House and Garden by Bia sa...

Trevlig helg min vän !!
Kramar från Bia

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Men är det inte typiskt, med soffan menar jag... Jag tycker att det är en röd tråd i det man beställer nu för tiden, det kommer inte alls när man räknar med det. Hoppas den kommer till veckan i allafall.
Lyktorna är jättefina, kan se dom i ett träd utomhus men lika fina inne :)
Just den tvålen har jag köpt på ÖoB och har på gäst toan :)
Ha en fin fredag.
Stor kram till dig
Jessica

Christina sa...

Vad fina bilder. Trivsamt!
Har full förståelse för det där med att det är svårt att få tiden till att räcka.

Ha det fint!
och njut av helgen :)
Kram